Helhjerta velkommen

--- Nyhetsbrevet BLIKK, BLEKK OG BEVEGELSE - til glede, nytte og inspirasjon - 19.april 2023 ---
 

Nyskapningen IMAGO Fotovandring tilbyr genuine varer og tjenester innenfor fotografi, tekstproduksjon og vandringer i naturen. Visjonen er å bidra til bærekraftig naturnærvær som gir god forebyggende folkehelse.

 

Jeg som driver IMAGO Fotovandring, heter Harald Bratland Carlsen. Jeg er nysgjerrig, observant og leken - og jeg har lang og variert erfaring med tekst, fotografi og friluftsliv. I arbeidet mitt har takknemlighet, vennlighet og empati sentrale plasser, fordi jeg mener slikt leder til et liv med mer glede, balanse og frihet. Dessuten setter jeg verdier som integritet, autentisitet og tillit svært høyt. Dette er mitt gull.

 IMAGOs forgjenger «WALK - the world at our feet» ble lansert i september 2020, og IMAGO fører arven videre fra 1.april 2023. Oppdraget er å inspirere mennesker til å gå tettere på naturen - gjerne utenfor allfarvei, i stillhet og med et kamera i hånden - slik at hver og en finner glede og gevinst i å ta vare på den vakre analoge naturen vi alle er en del av, og dermed også seg selv.

 Gjennom IMAGO ønsker jeg - i ord og handling - å sette søkelys på hvordan nøysomhet, åpen undring og lekne menneskemøter kan forenes i en bærekraftig naturpakt. Blant annet leder jeg mindre grupper inn i nærnaturen, for eksempel som del av et bredere tilbud til teamutvikling og kulturbygging. 

I tillegg til å by på vandringer og fotografier i nettbutikken, kan jeg bistå med artikler, korrekturlesing og annen skriveveiledning.

Jeg veit at jeg tar en viss risiko med det lille foretaket mitt, men med helhjerta sårbarhet i bunnen kjenner jeg at jeg vil framsnakke det jeg tror på, at jeg har det motet som skal til, at jeg har emosjonell styrke og trygghet til å satse mykt og tålmodig.

Annenhver uke vil jeg sende ut nyhetsbrevet "Blikk, blekk og bevegelse" som skal være til glede, nytte og inspirasjon. Blikket representerer de ytre sansene våre, blekket er det skrevne ord, talen og foto-formidlinga, mens bevegelsen oppstår når vi flytter på beina - og når vi gjør endring til indre refleksjon og deretter til faktisk læring og vekst.

Bli gjerne gratisabonnent på nyhetsbrevet om du ikke er det allerede - oppgi epostadresse i bunnen av forsiden på imagofotovandring.no :-)

Det er supert om du deler denne informasjonen med andre, det vil jeg sette stor pris på. Flere følgere på sosiale medier og mange mottakere av nyhetsbrevet vil styrke naturpakten.

Les mer om IMAGO og undertegnede på nettsiden. Kom gjerne med tilbakemeldinger (under neste bilde et sted). Takk for at du er her - helhjerta velkommen skal du være!

PS. Et lite tips på tampen, og det kommer naturligvis fra hjertet: se denne 20 minutter lange videoen om emosjonell styrke og skaperkraft!

Harald Bratland Carlsen, vandringsmann og fotoforteller

Dwell on the beauty of life. Watch the stars, and see yourself walking with them.

- Fritt etter Marcus Aurelius -

Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres