Massiv markedshelg

--- Nyhetsbrevet BLIKK, BLEKK OG BEVEGELSE #21 ---
 
Til glede, nytte og inspirasjon - 19.februar 2024
 
I tre dager til endes dekker jeg salgsbordet med den grønne duken og fyller det med eventyrlige stillhetsfotografier fra Østmarka. Arenaene er Bøler Senter og Marked på Kruttverket.
 
(IMAGO Fotovandring tilbyr genuine varer og tjenester innenfor fotografi, formidlingsproduksjon og vandringer i naturen. Visjonen er å bidra til et stillferdig og bærekraftig naturnærvær som gir god forebyggende folkehelse.)
 
(Teksten fortsetter under bildet.)
 
 
BLIKK. Observasjoner.
 
Dagens nyhetsbrev dukker opp noen dager tidligere enn det som er blitt varsla. Det skjer rett og slett fordi det allerede til helga skjer ting i regi av IMAGO Fotovandring som det er verdt å informere om flere dager i forveien.
 
Fredag 23.februar blir det nemlig salgsbord utenfor kassaområdet til Coop Mega på Bøler Senter. Fra ca. kl.11.00 til ca. kl.18.00 kan du komme innom for å kikke, samtale og handle. Det samme gjelder lørdag 24.februar, fra ca. kl.10.00 til ca. kl.16.00.
 
Erfaringer fra samme sted et par ganger rett før jul i 2023 tilsier at dette er en god møteplass for en fotograf som vil nå ut til et publikum i bydel Østensjø som er interessert i stillhet, skog og lekre bilder.
 
Sentralt på salgsbordet vil du finne fotografier i kortstørrelse (15x15cm), og motivene er de tolv som for tida ligger i nettbutikken til imagofotovandring.no.
 
Bildene er trykket hos Dáidda på Moab Entrada Natural Coldpress 300 gsm akvarell bomullspapir, og hvert enkelt av dem er signert av undertegnede.
 
(Teksten fortsetter under bildene.)
 
 
 
BLEKK. Undring og refleksjon.
 
Søndag 25.februar er det klart for Marked på Kruttverket igjen, og undertegnede stiller opp.
 
Her ved Alnaelva mellom Bryn og Kværnerbyen deltok jeg med et litt annet tilbud av bilder under markedet i oktober i fjor.
 
Det blir spennende å se om de tolv fotokortene slår an blant folk i bydel Gamle Oslo også.
 
Uansett hvor du bor er du velkommen til marked i dette hyggelige kafé- og kulturhuset søndag i tidsrommet 12.00-17.00. Facebook-arrangementet finner du her.
 
(Teksten fortsetter under bildene.)
 
 
 
 
BEVEGELSE. Handling og endring.
 
I desember møtte jeg Anita Nilsen under førjulsmarkedet på Skullerudstua. Nå har vi bestemt oss for å prøve ut et samarbeid.
 
Anita er en dreven, erfaren og fargerik fotograf som for tida har flere spennende og til dels eksperimentelle prosjekter på gang. Du kan bli kjent med en del av bildene hennes på instagram-profilen @fotonita72.
 
I første omgang vil Anita og jeg stå side om side med bildene våre på Bøler Senter fredag og lørdag - og Anita har i likhet med meg fått innpass på Marked på Kruttverket på søndag.
 
Vi jobber nok ganske ulikt som fotografer, spesielt med etterbehandling av bildene. Og derfor har jeg tro på at vi i tospann byr på mer enn det noen av oss vil kunne fikse på egenhånd.
 
(Teksten fortsetter under bildet som viser Anita Nilsen under et bålmøte vi nylig gjennomførte ved Nøklevann i Østmarka.)
 
 
IMAGO-DELING. Den som deler får.
 
Timeplanen til undertegnede er fullere i 2024 enn i 2023. Frø er sådd gjennom en lengre periode, noen stammer har vokst seg kraftige, og skudd popper ut her og der. Men umoden frukt sendes ikke ut herfra som lokkemat helt uten videre.
 
Om ikke så mange ukene vil jeg trolig kunne dele mer informasjon om nye utstillinger, arrangement og arenaer som er under oppseiling i regi av IMAGO Fotovandring. Det jeg kan love på forhånd er solid håndverk, åpenhjertige intensjoner og styrket kvalitet i alle samskapingsledd.
 
I mellomtida vil jeg oppfordre deg til å ta kontakt dersom du har vegger, gjerder eller trestammer som kan trenge en fotoutstilling. IMAGO med venner kan fylle mange kvadratmeter med værbestandige bilder som gir ro i kropp, sjel og sinn.
 
Kontaktinformasjon kommer mot slutten av nyhetsbrevet.
 
(Teksten fortsetter under bildet.)
 
 
NYHETSBREV. Du som abonnerer på nyhetsbrevet "Blikk, blekk og bevegelse", får (vanligvis) på torsdager i partallsuker vite om IMAGOs siste steg og ferskeste forestillinger før alle andre. Det ordinære nyhetsbrevet blir noen dager seinere også tilgjengelig på imagofotovandring.no under trykknappen "Nyhetsbrev/blogg".
 
Flere følgere på sosiale medier og mange mottakere av nyhetsbrevet vil styrke naturpakten som ligger i IMAGOs visjon. Så det er supert om du deler denne informasjonen med andre. Om du som ny leser ønsker å bli fast mottaker av nyhetsbrev, legger du igjen epostadressen din nederst på den nevnte nettsiden.
 
Og trenger du - eller noen du kjenner - et bilde eller tre på veggen, assistanse på vandring, eller ei fotofortelling fremført for deg og gjengen din, er det bare å si ifra. Det samme gjelder om du ønsker en kaffeprat, et uforpliktende vandre-møte eller hjelp til å komponere ei utstilling.
 
***
 
Det neste ordinære nyhetsbrevet kommer trolig torsdag 7.mars.
 
Med vennlig og fredfull hilsen
Harald Bratland Carlsen,
FOTOGRAF
(Et av "15 kloke hoder" i Partners in tilt)
 
 
«We’re all just walking each other home.»
 
- Ram Dass -

Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres