Marked for Imago

--- Nyhetsbrevet BLIKK, BLEKK OG BEVEGELSE #12 ---
Til glede, nytte og inspirasjon - 19.oktober 2023
 
IMAGO Fotovandring tilbyr genuine varer og tjenester innenfor fotografi, formidlingsproduksjon og vandringer i naturen. Visjonen er å bidra til bærekraftig naturnærvær som gir god forebyggende folkehelse.
 
 

BLIKK. Det handler om å se. Det handler om å bli venn med lyset. Det handler om å bli venn med seg selv og ta vare på naturen, livsgrunnlaget vårt.

*

Kommende søndag 22.oktober blir det marked på kulturhuset Kruttverket i Svartdalen i Oslo, og Imago Fotovandring stiller med egen "markedsbod".

Fra kl.12.00 til kl.17.00 kan publikum bli kjent med arbeidene til cirka 30 aktører. 15 av dem jobber til vanlig i kontor- og verkstedfellesskapet Kroloftet, som ligger vegg i vegg med Kruttverket.

Og kanskje er det her du skal finne årets julegaver.

(Teksten fortsetter under bildene.)

 

 
 
 

BLEKK. Det handler om å gripe øyeblikket og forme det på et vis som gjør at det kan deles med andre.

*

De tre fotografiene du nettopp har bladd igjennom, finnes som trykk på aluminiumsplater i størrelse 60x60 cm. Bildene skal sammen monteres til det som blir hovedblikkfanget for publikum som besøker Imagos markedsbod.

I tillegg vil de besøkende kunne bla gjennom en fin portfoliomappe der alle bildene fra nettbutikken er presentert med litt bakgrunn, tekniske opplysninger og priser for ulike størrelser.

Undertegnede vil ta opp bestillinger på de ulike bildene mens markedet pågår, og under markedet er prisene mine litt lavere enn ellers, så det kan lønne seg å møte opp på Kruttverket på søndag.

(Teksten fortsetter under bildet.)

 

 

BEVEGELSE. Det handler om relasjoner. Det handler om å bruke erfaringene sine, om å skape dialog og mening.

*

Jeg ønsker å vise deg "veien til den magiske stillheten" gjennom arbeidet mitt, fordi jeg har stor tro på at pause fra ulik støy er nødvendig for alle mennesker. Dessuten tror jeg på at et autentisk naturnærvær er nøkkelen til en forebyggende folkehelse og en bærekraftig naturforvaltning.

I tillegg til de omtalte fotografiene, byr Imago Fotovandring derfor på vandringer og annen formidling - og dette skal også synliggjøres under søndagsmarkedet på Kruttverket.

For øvrig finner du mer informasjon om søndagsmarkedet på Kruttverket på sosiale medier. Her er markedets Facebook-side, og Instagram-sida finner du her.

(Teksten fortsetter under bildene.)

 

 

 

IMAGO DELER. Et lite tips på tampen, og det kommer naturligvis fra hjertet: Trenger du en kontor- eller verkstedplass, kan jeg anbefale Kroloftet der jeg selv leier kontorplass for tida.

"Kroloftet er en ideell organisasjon og et arbeidskollektiv for frilansere og selvstendig næringsdrivende innen kulturnæring og kreative sektorer", heter det på nettsida som du kan besøke her.

Kroloftet har de siste åra holdt til langs Alnaelva mellom Kværnerbyen og Brynseng, i Arnljot Gellines vei 41 i bydel Gamle Oslo.

Vegg i vegg, i den gamle fabrikkbygningen, ligger "bestevennen" Kruttverket Kulturhus. Er du sugen på marked, filmklubb, kafémat og -drikke, badstu, konsert eller utstilling, kan dette være stedet for deg.

Her kan du lese en omtale fra november i fjor av denne litt bortgjemte perla.

(Teksten fortsetter under bildet.)

 

 

NYHETSBREV. Om du abonnerer på nyhetsbrevet "Blikk, blekk og bevegelse", får du torsdager i partallsuker vite om IMAGOs siste steg og ferskeste forestillinger før alle andre. Det ordinære nyhetsbrevet blir noen dager seinere også tilgjengelig på imagofotovandring.no under trykknappen "Nyhetsbrev/blogg".

Om du som ny leser ønsker å bli fast mottaker av nyhetsbrev, legger du igjen epost-adressen din nederst på denne nettsiden: imagofotovandring.no 

Flere følgere på sosiale medier og mange mottakere av nyhetsbrevet vil styrke naturpakten som ligger i IMAGOs visjon. Så det er supert om du deler denne informasjonen med andre.

Og trenger du - eller noen du kjenner - et bilde eller tre på veggen, assistanse på vandring, eller ei fotofortelling fremført for deg og gjengen din, er det bare å si ifra.

Om du ønsker å ta kontakt for en kaffeprat eller et uforpliktende vandre-møte, kan du gjøre det på harald@imagofotovandring.no eller 974 28 028.

***

Det neste ordinære nyhetsbrevet kommer forresten til abonnenter torsdag 2.november. 

 

Med takknemlig hilsen

Harald Bratland Carlsen,

vandringsmann, fotoforteller og stillhetsformidler

(Et av "18 kloke hoder" i Partners in tilt)

harald@imagofotovandring.no - 974 28 028

 

 

«Whatever energy you put out there, that’s the energy you’re going to get back.»

- Elie Tahari -

Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres